Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Branza de vaci cu nuci
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente
  • 1 linguriţă gem de alune de pădure RAPUNZEL
  • 1 linguriţă de Tahin alb RAPUNZEL
  • 100 g brânză de vaci
  • 50 g cremă de brânză proaspătă RAPUNZEL
  • 1 linguriţă suc de lamaie
  • 1 portocală
  • creson proaspăt

2 porţii

Preparare:
Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung cu crema de brânză, iar feliile de portocală se aşează deasupra. Se decorează cu creson.

Are un gust delicios şi fără portocale, dar cu rucola, creson sau portulacă. Eventual decoraţi cu flori de limba mielului, trei fraţi pătaţi sau margarete.

Variantă pentru un mic dejun rapid şi simplu - o plăcere dulce-picantă!

La aceasta reteta am folosit

Pasta bio de alune
Pasta Tahin bio alb Vegana

Alte retete de creme şi gemuri bio

26-05-2019

Salata de vinete bio

4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]

19-05-2019

Sos de Tahin cu pătrunjel bio

Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro