Reteta Clatite bio cu naut
retete mic dejun bio
pentru 16 clatite mici
- 300g faina de naut prajit
- 500ml apa
- 1 lingurita de sare de mare Atlantic de la Rapunzel
- piper
- ½ lingurita boia bio
- ½ lingurita fulgi de chilii bio
- 3 cepe mici verzi sau ceapa obisnuita
- un ardei iute curatat si taiat
- 2 linguri de Unt Allgau Ghee sau ulei de copt si prajit Rapunzel
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si condimentele pana se obtine un aluat fluid pentru clatite. Se unge tigaia cu unt Ghee sau ulei de prajit si se pune la foc mediu si cu ajutorul unui polonic se pune aluat in tigaia incinsa formandu-se o clatita care se coace pe ambele parti.
Se poate consuma si rece.
Detalii:
- timp de preparare: 20 min
- produs vegan
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
30-08-2021
Terci bio la cuptor, reteta Rapunzel
Versiunea 1: Puneti caisele sau pasta de caise cu fulgi de ovaz intr-un recipient rezistent la [...]