Reteta Cremă de vanilie şi migdale cu sos de mango
retete deserturi bio
500ml de băutură de soia
1 baton de vanilie RAPUNZEL
20g zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
1 vârf de cuţit sare de mare RAPUNZEL
30g amidon de porumb
3-4 linguriţe pasta de migdale RAPUNZEL
coaja de lamaie rasa
1 mango
1 piersică
4 porţii
Preparare:
Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.
Se scoate batonul de vanilie şi se adaugă gemul de migdale. Crema se bate cu telul şi se toarnă în castronele. Se curăţă mango şi piersica, se scot sâmburii şi se toacă cu un blender. Se mai îndulcesc, dacă este necesar. Se strecoară printr-o sită şi se toarnă peste cremă.
Sfat: crama are gust de marţipan, dacă se serveşte cu gem alb de migdale.
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]