Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Cremă de vanilie şi migdale cu sos de mango
retete deserturi bio

Ingrediente

500ml de băutură de soia

1 baton de vanilie RAPUNZEL

20g zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL

1 vârf de cuţit sare de mare RAPUNZEL

30g amidon de porumb

3-4 linguriţe pasta de migdale RAPUNZEL

coaja de lamaie rasa

1 mango

1 piersică

4 porţii

Preparare:
Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.


Se scoate batonul de vanilie şi se adaugă gemul de migdale. Crema se bate cu telul şi se toarnă în castronele. Se curăţă mango şi piersica, se scot sâmburii şi se toacă cu un blender. Se mai îndulcesc, dacă este necesar. Se strecoară printr-o sită şi se toarnă peste cremă.

Sfat: crama are gust de marţipan, dacă se serveşte cu gem alb de migdale.

La aceasta reteta am folosit

Pasta de migdale bio

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro