Reteta Cremă de caise bio
retete creme şi gemuri bio
- 100g caise bio uscate RAPUNZEL
- 100ml suc de portocale,
- 1-2 linguriţe gem de alune de pădure RAPUNZEL
- pasta de migdale bio
- 4 curmale bio uscate
- scorţişoară bio
- 1 lingură de coajă de lămâie rasă
- praf de vanilie Bourbon RAPUNZEL
Preparare:
Se taie caisele şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. A doua zi se toacă mărunt, împreună cu sucul şi cu curmalele. Se adaugă şi gemul de alune de pădure, astfel încât să obţinem o pastă. Asezonaţi cu scorţişoară, coajă de lămâie şi vanilie. Perioada de valabilitate: ca. 7-8 zile.
Alte retete de creme şi gemuri bio
26-05-2019
Salata de vinete bio
4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]
19-05-2019
Sos de Tahin cu pătrunjel bio
Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]