Retete creme şi gemuri bio
26-05-2019
Salata de vinete bio
4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]
19-05-2019
Sos de Tahin cu pătrunjel bio
Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]
10-07-2017
Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec
2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează [...]
10-07-2017
Paine cu ardei si pere
2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie [...]
10-07-2017
Humus oriental bio
4 porţii Preparare: Făină de năut se fierbe într-o cantitate triplă apă clocotită, [...]
10-07-2017
Gem de caise bio
2 porţii Rezultă aproximativ 4-5 borcane mici de gem. Preparare: Ceaiul de fructe se dă [...]
10-07-2017
Cremă de caise bio
Preparare: Se taie caisele şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este [...]
09-07-2017
Crema de avocado cu mango si gem de caju
Timp de preparare: 15 min Preparare: Se taie avocado în jumătate şi se scoate miezul. Se [...]
10-07-2017
Branza de vaci cu nuci
2 porţii Preparare: Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de [...]