Reteta Desert bio cu chia si floarea soarelui
retete deserturi bio
pentru 10-12 bucati
- 250g pasta de floarea soarelui Rapunzel
- 3 linguri de ulei de cocos in stare lichida
- 3 linguri sirop de flori de cocos bio
- 2 lingurite de seminte de chia bio
- ½ lingurita de pudra de vanilie Bourbon Rapunzel
- ½ lingurita sare de mare Atlantic
Pentru Topping:
- 1 lingura de samburi de floarea soarelui Rapunzel
- 40g ciocolata amaruie topita Rapunzel
- 1 lingurita de seminte de chia Rapunzel
Se amesteca intr-un vas pasta de samburi bio de floarea soarelui, ulei de cocos topit, sirop de flori de cocos, seminte de chia, pudra de vanilie si sare de mare pana se face o masa omogena. Se pun intr-o tava forme de briose si in acestea forme de hartie pentru briose.
In fiecare forma se pun circa 2 linguri de masa si se presara pe deasupra seminte de chia bio si samburi de floarea soarelui.Se pune la rece aproximativ 1 ora pana se intaresc , se pune un strat de glazura topita dupa care se depoziteaza in congelator.
Dupa dorinta se poate consuma direct din congelator. Poate fi pastrata pana la 3 luni in congelator.
Detalii:
- timp de preparare: 25 minute
- produs vegan
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]