Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert bio cu nuca de cocos si afine bio
retete deserturi bio

Ingrediente

Biscuite de cocos

  • 100g zahăr bio
  • 100g de făină ecologica
  • 100g unt (alternativ Alsan)
  • 100g  nucă de cocos rasa

Crema

  • 200g iaurt (sau alternativa pe bază de plante)
  • 150g frișcă (sau alternativ brânză de vaci, dacă se dorește mai ușor)
  • 80g sirop de agave
  • se rade 1/2 lime

 

Pentru cocosul crocant, amestecați bine toate ingredientele și zdrobiți pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute, până când crunch-ul este galben auriu și crocant.

Amestecă toate ingredientele pentru cremă: gemul de afine indulcit, afine, biscuitii de coos și smântână într-un pahar și garnisite cu afine proaspete.

La aceasta reteta am folosit

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH
Gem de afine indulcit cu nectar de agave fara gluten

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro