Reteta Desert bio cu nuca de cocos si afine bio
retete deserturi bio
Biscuite de cocos
- 100g zahăr bio
- 100g de făină ecologica
- 100g unt (alternativ Alsan)
- 100g nucă de cocos rasa
Crema
- 200g iaurt (sau alternativa pe bază de plante)
- 150g frișcă (sau alternativ brânză de vaci, dacă se dorește mai ușor)
- 80g sirop de agave
- se rade 1/2 lime
- 1 bol de afine proaspete
- 1 pahar cu gem de afine indulcit cu nectar de agave
Pentru cocosul crocant, amestecați bine toate ingredientele și zdrobiți pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute, până când crunch-ul este galben auriu și crocant.
Amestecă toate ingredientele pentru cremă: gemul de afine indulcit, afine, biscuitii de coos și smântână într-un pahar și garnisite cu afine proaspete.
Alte retete de deserturi bio
22-07-2020
Desert stratificat cu bezea, piersica si gem de maracuja
Dificultate la preparare: uşor Timp de pregătire aproximativ 10 minute, timp de așteptare [...]
06-05-2018
Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci
Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara [...]