Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert bio cu nuca de cocos si afine bio
retete deserturi bio

Ingrediente

Biscuite de cocos

  • 100g zahăr bio
  • 100g de făină ecologica
  • 100g unt (alternativ Alsan)
  • 100g  nucă de cocos rasa

Crema

  • 200g iaurt (sau alternativa pe bază de plante)
  • 150g frișcă (sau alternativ brânză de vaci, dacă se dorește mai ușor)
  • 80g sirop de agave
  • se rade 1/2 lime

 

Pentru cocosul crocant, amestecați bine toate ingredientele și zdrobiți pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute, până când crunch-ul este galben auriu și crocant.

Amestecă toate ingredientele pentru cremă: gemul de afine indulcit, afine, biscuitii de coos și smântână într-un pahar și garnisite cu afine proaspete.

La aceasta reteta am folosit

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH
Gem de afine indulcit cu nectar de agave FARA ZAHAR

Alte retete de deserturi bio

22-07-2020

Desert stratificat cu bezea, piersica si gem de maracuja

Dificultate la preparare: uşor Timp de pregătire aproximativ 10 minute, timp de așteptare [...]

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro