Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert stratificat cu bezea, piersica si gem de maracuja
retete deserturi bio

Ingrediente

pentru 2 persoane

Bezea

Dificultate la preparare: uşor

Timp de pregătire aproximativ 10 minute, timp de așteptare aproximativ 1 oră

1. Bateti albusurile si adaugati zaharul treptat.
2. Se porționează pe hârtie de copt cu o lingură sau o pungă și se lasă la copt in cuptorul incins la aproximativ 120°C timp de 60 - 90 minute. O lingură de lemn sau ceva similar puneti în ușa cuptorului, astfel încât aerul umed să poată scăpa.
3. Spălați piersica și tăiați-o în cubulețe fine.
4. Umpleți 2 pahare de desert cu un strat de piersică, apoi 2 lingurițe de Gem de piersici si maracuja și 4 linguri de iaurt grecesc pe fiecare. Ca toping folositi bezea sfărâmată și bucățile rămase de piersică.

La aceasta reteta am folosit

Gem BIO FARA ZAHAR de piersici si maracuja indulcit cu nectar de agave

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro