Reteta Desert stratificat cu bezea, piersica si gem de maracuja
retete deserturi bio
pentru 2 persoane
- 1 piersica
- 4 linguri de iaurt grecesc
- 4 lingurite gem bio de piersici si maracuja indulcit cu nectar de agave
Bezea
- 1 albus de ou
- 50g zahăr bio
Dificultate la preparare: uşor
Timp de pregătire aproximativ 10 minute, timp de așteptare aproximativ 1 oră
1. Bateti albusurile si adaugati zaharul treptat.
2. Se porționează pe hârtie de copt cu o lingură sau o pungă și se lasă la copt in cuptorul incins la aproximativ 120°C timp de 60 - 90 minute. O lingură de lemn sau ceva similar puneti în ușa cuptorului, astfel încât aerul umed să poată scăpa.
3. Spălați piersica și tăiați-o în cubulețe fine.
4. Umpleți 2 pahare de desert cu un strat de piersică, apoi 2 lingurițe de Gem de piersici si maracuja și 4 linguri de iaurt grecesc pe fiecare. Ca toping folositi bezea sfărâmată și bucățile rămase de piersică.
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]