Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert stratificat cu bezea, piersica si gem de maracuja
retete deserturi bio

Ingrediente

pentru 2 persoane

Bezea

Dificultate la preparare: uşor

Timp de pregătire aproximativ 10 minute, timp de așteptare aproximativ 1 oră

1. Bateti albusurile si adaugati zaharul treptat.
2. Se porționează pe hârtie de copt cu o lingură sau o pungă și se lasă la copt in cuptorul incins la aproximativ 120°C timp de 60 - 90 minute. O lingură de lemn sau ceva similar puneti în ușa cuptorului, astfel încât aerul umed să poată scăpa.
3. Spălați piersica și tăiați-o în cubulețe fine.
4. Umpleți 2 pahare de desert cu un strat de piersică, apoi 2 lingurițe de Gem de piersici si maracuja și 4 linguri de iaurt grecesc pe fiecare. Ca toping folositi bezea sfărâmată și bucățile rămase de piersică.

La aceasta reteta am folosit

Gem BIO FARA ZAHAR de piersici si maracuja indulcit cu nectar de agave
Zahăr bio din trestie alb

Alte retete de deserturi bio

15-07-2020

Desert bio cu nuca de cocos si afine bio

Pentru cocosul crocant, amestecați bine toate ingredientele și zdrobiți pe o foaie de copt [...]

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro