Reteta Dip bio proaspat de vara
retete aperitive bio
Ingrediente
Pentru 4 persoane
- 300g de iaurt
- 1 cană de smantana (crème fraîche)
- 1 lingură suc de lămâie
- 2 linguri de condimente bio pentru gratar
- 1 rosie bio carnoasa
- sare de mare
Se amestecă iaurtul, smântâna, zeama de lamaie si gratar si condimentele tigaie cu telul. Condimentai cu sarea de mare. Curatati rosia de seminte si taiati in cubulete mici. Se amesteca in crema si se lasa 20 de minute inainte de servire.
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]