Reteta Dip bio proaspat de vara
retete aperitive bio
Ingrediente
Pentru 4 persoane
- 300g de iaurt
- 1 cană de smantana (crème fraîche)
- 1 lingură suc de lămâie
- 2 linguri de condimente bio pentru gratar
- 1 rosie bio carnoasa
- sare de mare
Se amestecă iaurtul, smântâna, zeama de lamaie si gratar si condimentele tigaie cu telul. Condimentai cu sarea de mare. Curatati rosia de seminte si taiati in cubulete mici. Se amesteca in crema si se lasa 20 de minute inainte de servire.
Alte retete de aperitive bio
05-08-2020
Zucchini bio cu bulgur tomate usturoi sălbatic
Timp de preparare: 25minute Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Spălați dovlecelul [...]
11-07-2017
Focaccia picantă
Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi [...]