Reteta Gazpacho bio de tomate cu capsuni
retete supe bio
Pentru 4 persoane ca starter sau 2 persoane ca fel principal
- 500g capsuni bio
- 500g rosii ecologice
- 1 ardei roșu mare
- 1 felie de pâine albă (60 g)
- 2 linguri de oțet de mere (30 ml)
- 1 lingură de sare
- ½ lingură de piper cayenne bio
- 3 linguri de ulei de masline bio
Spalati toate legumele si fructele bio, dacă este necesar, miezul, coaja etc. Le taiati in bucati care pot fi pisate. Tăiați pâinea în cuburi grosiere.
Pisati toate ingredientele, cu excepția uleiului într-un blender sau cu un aparat de bucătărie similară.
Uleiul de măsline se adauga chiar la final astfel încât să nu devină amar. Se răcește gazpacho cel puțin o oră.
Adăugați adaosuri, cum ar fi cuburi de legume, grisine, chips-uri cu șuncă etc. in supa inainte de servire.
Sfat: se servește cu crutoane și chipsuri de șuncă.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]