Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Gem de caise
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente
  • 500g caise bio uscate şi tocate RAPUNZEL
  • 800ml de ceai de fructe
  • 2 lămâi, suc şi coaja
  • 500g zahar gelifiantc 2:1
  • 50g beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă de praf de vanilie Bourbon RAPUNZEL

2 porţii

Rezultă aproximativ 4-5 borcane mici de gem.

Preparare:
Ceaiul de fructe se dă în clocot şi se lasă apoi puţin la răcit. Se toarnă cald peste cubuleţele de caise şi se lasă peste noapte la umflat. A doua zi tocăm cu un mixer bucăţelele de caise şi lichidul, până când obţinem o compoziţie fină.  Din această cantitate rezultă aprox. 1200 g.


Compoziţia de fructe se amesteca cu zahărul Gelierzucker , coaja de lămâie şi sucul de lămâie. Beţigaşele de migdale se toacă mărunt şi se adaugă împreună cu scorţişoara.

Amestecul din zahăr şi fructe se dă în clocot şi se fierbe aproximativ 4 minute la foc mic. Se toarnă imediat în borcane cu capac.

La aceasta reteta am folosit

Ceai bio de fructe bio
Beţigaşe de migdale bio

Alte retete de creme şi gemuri bio

26-05-2019

Salata de vinete bio

4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]

19-05-2019

Sos de Tahin cu pătrunjel bio

Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro