Reteta Granola bio preparata acasa cu musli si nuci
retete mic dejun bio
pentru o portie Granola
- 750 g Musli Original Rapunzel
- 1 lingura de faina de in Rapunzel
- 1 varf de cutit de sare de mare iodata Rapunzel
- 1 varf de cutit de pudra de vanilie Rapunzel
- 2 linguri de ulei de nuci de cocos virgin
- 2 linguri de pasta de migdale alba Rapunzel
- 4 linguri sirop de flori de nuca de cocos sau sirop de artar grad A Rapunzel
optional pentru servit: fructe proaspete sau uscate ( mango soft sau curmale fara samburi etc.)
Detalli:
timp de preparare: 5 minute
timp de coacere: 15 minute
produs vegan, fara lactoza
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 150 grade. Se pregateste o tava cu hartie de copt in ea. Se amesteca intr-un vas, musli, eventual nuci, faina de in, pudra de vanilie, uleuiul de cocos, pasta de migdale si siropul de flori de nuca de cocos. Amestecul se toarna in tava si se introduce in cuptorul incalzit pana capata o culoare maro auriu. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se poate servi la micul dejun cu lapte, iaurt si fructe.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]