Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido
retete aperitive bio

Ingrediente

pentru 4 persoane

  • 4-5 cepe salota
  • 2-3 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 400g hrisca bio
  • 400g dovleac Hokkaido taiat cubulete
  • cimbru ecologic
  • 250g smantana de ovaz
  • 750 ml supa clara Rapunzel
  • 250ml vin alb Riesling ecologic
  • 4 linguri de Pesto de hribi
  • sare de mare Atlantic
  • amestec de piper bio proaspat macinat
  • 1 legatura de patrunjel tocat

Timp de preparare: 40 min

Mod de preparare:
Ceapa  se caleste in ulei de masline ecologic pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute.

Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca bio isi trage lichid atat cat ii este necesar.

Se amesteca smantana de ovaz,  pesto din hribi cu hrisca risoto . Dupa ce si-a luat hrisca lichidul risotoul este gata.

Se adauga sare , piper si se orneaza cu patrunjel.

La aceasta reteta am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 500ml
Hrisca bio
Supă clara bio
Pesto cu hribi

Alte retete de aperitive bio

09-01-2022

Mufins cu ovaz bio

Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]

26-12-2021

Tarta bio vegana

Mod de preparare: Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro