Reteta Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido
retete aperitive bio
pentru 4 persoane
- 4-5 cepe salota
- 2-3 linguri de ulei de masline extra virgin
- 400g hrisca bio
- 400g dovleac Hokkaido taiat cubulete
- cimbru ecologic
- 250g smantana de ovaz
- 750 ml supa clara Rapunzel
- 250ml vin alb Riesling ecologic
- 4 linguri de Pesto de hribi
- sare de mare Atlantic
- amestec de piper bio proaspat macinat
- 1 legatura de patrunjel tocat
Timp de preparare: 40 min
Mod de preparare:
Ceapa se caleste in ulei de masline ecologic pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute.
Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca bio isi trage lichid atat cat ii este necesar.
Se amesteca smantana de ovaz, pesto din hribi cu hrisca risoto . Dupa ce si-a luat hrisca lichidul risotoul este gata.
Se adauga sare , piper si se orneaza cu patrunjel.
Alte retete de aperitive bio
26-08-2020
Dip bio proaspat de vara
Se amestecă iaurtul, smântâna, zeama de lamaie si gratar si condimentele tigaie cu [...]
05-08-2020
Zucchini bio cu bulgur tomate usturoi sălbatic
Timp de preparare: 25minute Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Spălați dovlecelul [...]