Reteta Iaurt cu gem de cashew
retete mic dejun bio
Ingrediente
- 300g iaurt
- 2 linguri gem de Cashew RAPUNZEL
- 250g de fructe (pepene, fructe de pădure .... se pretează orice tip de fructe)
- 1 vârf de cuţit praf Bourbon vanilie RAPUNZEL
- nişte sirop de artar, în funcţie de soiul de fructe şi de preferinţe
- 2-3 linguri fulgi de porumb
2 porţii
Preparare:
Iaurtul se amestecă cu gem de cashew, praf de vanilie şi sirop de arţar. Fructele alese se taie cubuleţe şi se adaugă în compoziţie. Se presară cu fulgi de porumb.
Simplu, gustos şi foarte revigorant.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]