Reteta Mere coapte cu merişor şi marţipan bio
retete deserturi bio
- 3 mere bio
- 100g migdale California bio RAPUNZEL
- 50g merişor bio RAPUNZEL
- 5 linguriţe zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
- 4-5 linguri ulei pentru prăjit bio RAPUNZEL
- 1 pachet de frişcă de soia
- 3 linguri cremă de migdale bio RAPUNZEL
- 100g picături schoko amărui RAPUNZEL
pentru decor:
- beţigaşe de migdale
- merişor bio RAPUNZEL
Preparare:
Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!
Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.
Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul bio, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.
2 porţii
Timp de preparare: 45 min
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]