Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Mere coapte cu merişor şi marţipan bio
retete deserturi bio

Ingrediente


pentru decor:

 

Preparare:
Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul bio, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

2 porţii

Timp de preparare: 45 min

La aceasta reteta am folosit

Migdale Californiene bio
Merisor bio
Cremă bio de migdale Vegana
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH
Merisor bio

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro