Reteta Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure
retete mic dejun bio
pentru 2 persoane
- 120 g terci pentru micul dejun Omega Rapunzel
- 300 ml bautura de ovaz calda sau apa fierbinte
- 1 mar pentru decor
- putina scortisoara
- fructe de padure
- 2 linguri musli proteic de fructe de padure Rapunzel
Detalii:
timp de preparare: 10 min
produs cald, vegan
se pregateste repede
Mod de preparare:
Se amesteca terciul cu bautura de ovaz si se lasa sa stea 5 minute. Se freaca un mar cu scortisoara. Se imparte terciul in doua farfurii si se presara fructe de padure si musli cu fructe de padure pe deasupra. Marul se taie felii si se orneaza fiecare farfurie.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]