Reteta Mufins cu ovaz bio
retete aperitive bio
Pentru 8-10 briose:
- 320ml bautura bio de migdale
- 4 linguri otet de vin alb Rapunzel
- 90g terci bio
- 120g faina integrala
- 4 linguri zahar Cristtalino Rapunzel
- 1/2 lingurita sare de mare Rapunzel
- 2 lingurite bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita praf de copt bio
- 4 linguri ulei de cocos bio Rapunzel
- 2 oua
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale bio cu otetul de vin alb intr-un castron mic si lasati-l sa stea 5 minute pana devine "acru". Intr-un castron mare, amestecati impreuna terciul, faina, zaharul, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sarea cu un tel. Adaugati lapte, oua si ulei de cocos si amestecati bine.
Umpleti aluatul finit pana la 3/4 in tava de briose. Se coace la cuptor aproximativ 20 de minute pana cand briosele se rumenesc. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca cateva minute.
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
26-12-2021
Tarta bio vegana
Mod de preparare: Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas [...]