Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Negrese cu mousse de ciocolată albă
retete prăjituri bio

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 4 ouă
  • 180g unt
  • 240g ciocolată amăruie nobilă (70 % cacao) RAPUNZEL
  • 350g de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
  • 180g făină
  • 50g sâmburi de nucă (Paranuss) RAPUNZEL, tocaţi în bucăţi mari
  • 50g nucă tocată în bucăţi mari RAPUNZEL
  • 1 vârf de cuţit sare de mare RAPUNZEL

 

Pentru mousse-ul de ciocolată:

Preparare:
Tava se tapetează cu hârtie pergament. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Ouăle se bat spumă împreună cu zahărul şi se adaugă treptat făina şi sarea. Se adaugă cu grijă compoziţia de ciocolata răcită şi nucile. Se întinde aluatul pe tava de copt şi se coace aproximativ 15 minute, până când partea de sus este uşor crocantă.

Pentru mousse-ul din ciocolată albă se topeşte frişca împreună cu bucăţelele de ciocolata albă. Mousse-ul se lasă la răcit, iar după 1 oră se amestecă cu blenderul de mână până obţinem o cremă. Negresele răcite se servesc cu mousse de ciocolată albă.

La aceasta reteta am folosit

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH
Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)
Ciocolată bio albă Cristallino HIH

Alte retete de prăjituri bio

10-08-2020

Tort bio in stil Linzer

Timp de preparare: aprox. 20minute Dificultate: usor de preparat Framantati faina, migdalele [...]

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro