Reteta Paine cu ardei si pere
retete creme şi gemuri bio
- 1 ceapă verde
- 1/2 ardei verde
- 1 lingură de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
- 2 linguri oţet balsamic bio Bianco RAPUNZEL
- sare cu plante RAPUNZEL
- piper, proaspăt măcinat
- 50 g felii de brânză de capră
- 1/2 pară
- 4 felii pătrate de pâine integrală
- 2 linguri de pasta de migdale alba RAPUNZEL
2 porţii
Timp de preparare: 15 min
Preparare:
Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt în ulei şi se stinge cu oţet balsamic. Se condimentează cu sare şi piper. Brânză de capră şi jumătatea de pară se taie cubuleţe şi se adaugă în amestecul de legume.
Feliile de pâine prăjită se ung cu gem de migdale, apoi se distribuie amestecul din ardei şi pere deasupra.
Alte retete de creme şi gemuri bio
26-05-2019
Salata de vinete bio
4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]
19-05-2019
Sos de Tahin cu pătrunjel bio
Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]