Reteta Pizza bio din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchinni
retete feluri principale bio
pentru 5 buc. pizza mici
Pentru aluat
- 1 pachetel de drojdie uscata Rapunzel
- 150g de faina de fasole Rapunzel
- 350g faina de grau Tip 550
- 300ml apa calduta
- 2 lingurite sare de mare Atlantic
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
Ingredientele care se pun pe aluat
- 300g branza de capra
- 1 buc. Zuchinii taiat in rondele mici
- 1 ceapa taiata in rondele mici
- sare Atlantic Rapunzel
- piper dupa gust
optional se poate pune piper verde in otet
o ramura de cimbru taiat marunt
Detalii:
timp de preparare: 15 min
timp de odihna a aluatului; 1 ora
timp de coacere: 15 min
Produs vegan
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu apa calduta intr-un vas si se amesteca bine si se lasa sa stea 5 minute. Se adauga sarea, faina, uleiul si se amesteca bine pana se obtine un aluat un pic lipicios caruia i se da o forma rotunda, care se lasa 10 minute.
Aluatul se aseaza intr-un vas, care se acopera cu un servet de bucatarie si se aseaza la caldura timp de o ora pan isi dubleaza volumul. Se incalzeste cuptorul la 220- 240 grade. Se scoate aluatul din vas si se imparte in 5 bucati egale. Se iau cele 5 bucati de aluat si se intind cu ajutorul unui sucitor. Peste aluatul intins se aseaza branza de capra, zuchinii, ceapa, optional cimbru si piper verde dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de 15 minute. Se scoate din cuptor se presara sare, piper si se serveste calada.
Alte retete de feluri principale bio
02-01-2022
Pene de cartofi cu quark de ierburi bio
Pentru a prepara Pene de cartofi cu quark de ierburi bio urmati etapele urmatoare: Preincalziti [...]
28-11-2021
Spaghete bio cu sos de nuci
Preparare: Orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa [...]