Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Prăjitură cu ciocolată
retete prăjituri bio

Ingrediente
  • 3 ouă
  • 150g ciocolată cu lapte integral RAPUNZEL
  • 175g unt
  • 100g zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • 175g beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • 100g migdale măcinate RAPUNZEL
  • 150g curmale fără sâmburi RAPUNZEL
  • 250ml de apă clocotită cu 2 linguri de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL

Preparare:
Încingeţi cuptorul la 170oC. Curmalele se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu zahăr. Se scurge apa. Se toacă migdalele în bucăţi mari şi se rumenesc fără ulei într-o tigaie.

Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi. Gălbenuşurile ou şi zahărul se bat până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă migdalele (beţigaşele şi cele măcinate), precum şi curmalele. Totul se omogenizează foarte bine şi se amestecă încet în compoziţia cu ciocolată.

Aluatul se pune într-o tavă Springform unsă în prealabil şi se coace aprox. 50 de minute. Alternativ, puteţi utiliza şi cutii mici pentru tartă.

La aceasta reteta am folosit

Ciocolata Bio Cristallino cu lapte integral HIH

Alte retete de prăjituri bio

19-12-2021

Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea

Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]

05-09-2021

Aluat fraged bio pentru tarte si placinte

Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro