Reteta Batoane cu unt de arahide
retete deserturi bio
Pentru 50 bucati
pentru aluat:
- 300g migdale prajite, macinate
- 3 linguri ulei de cocos bio Rapunzel
- 10g sirop de artar Rapunzel
- 1 lingurita vanilie Bourbon, macinata
- un praf de sare de mare Rapunzel
pentru topping 1:
- 300g unt de arahide cremos Rapunzel
- 90g sirop de artar bio Rapunzel
- 100g ulei de cocos Rapunzel
- 1 lingurita vanilie Bourbon, macinata
- un praf de sare de mare
pentru topping 2:
- 170g ciocolata Rapunzel
- 1 lingura ulei de cocos Rapunzel
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide.
Preincalziti cuptorul la 180C.
Pentru aluat: framantati migdalele cu ulei de cocos, sirop de artar, vanilie si sare pentru a forma un aluat neted. Rulati aluatul pe o hartie de copt dreptunghica si puneti-l intr-un vas de copt 26x20 cm. Se coace la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12 minute. Scoateti si lasati sa se raceasca timp de aproximativ 5 minute.
Pentru topping 1: puneti intr-o cratita unt de arahide, sirop de artar, ulei de cocos, vanilie, sare si apoi topiti-l. Se intinde amestecul pe baza de aluat si se baga la frigider timp de aproximativ 1 ora.
Pentru topping 2: puneti intr-un castron ciocolata maruntita impreuna cu uleiul de cocos si topiti-o intr-o baie de apa. Se toarna glazura topita pe amestecul de arahide si se netezeste. Lasati-l sa se aseze intr-un loc racoros timp de aproximativ 1 ora. Apoi taiati din ea batoane de 2 x 5cm.
Alte retete de deserturi bio
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]
14-11-2021
Strudel cu mere bio
Toate ingredientele pentru aluat se prelucrează până obţinem o masă uniformă, care se [...]