Reteta Terci cu hrisca bio
retete mic dejun bio
- 60g pasta de migdale bio
- 400ml apa
- 100g fulgi de hrisca bio Rapunzel
- 2 linguri sirop de artar Grad C Rapunzel
- 150g zmeura, congelata
- 2 linguri Migdale prajite Rapunzel
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia de pe foc si se amesteca fulgii de hrisca si siropul de artar. Incalziti scurt zmeura in cratita pana cand sunt cremoase. Serviti terciul cu zmeura si cateva migdale si bucurati-va.
Sfat: De asemenea, puteti folosi si alte fructe de padure si alte tipuri de fulgi.
Alte retete de mic dejun bio
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]
30-08-2021
Terci bio la cuptor, reteta Rapunzel
Versiunea 1: Puneti caisele sau pasta de caise cu fulgi de ovaz intr-un recipient rezistent la [...]