Reteta Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
retete salate bio
pentru 2 persoane
- 100g salata
- 50g hrisca bio Rapunzel
- 10 buc rosii cherry taiate in doua
- 1 buc. mar taiat in rondele
Dressing:
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin Sicilia DOP Rapunzel
- 1 lingura de otet Aceto Balsamico Rapunzel
- 1 lingurita de sirop de flori de cocos Rapunzel
- ½ lingurita sare cu ierburi Rapunzel
Mod de preparare:
Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de pe foc ca sa se nu se arda si se sareaza cu sare cu ierburi dupa gust. Se spala salata si se pune intr-un vas ca sa se scurga de apa. In continuare se taie rosiile cherry in doua, se curata marul de coaja si se taie in rondele. Toate ingredientele dressingului se pun intr-un vas si se mixeaza dupa care se toarna peste salata. La final se pune hrisca prajita peste salata si se serveste la masa.
Detalii
- timp de preparare: 10 min
- produs vegan
- se prepara repede
Alte retete de salate bio
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]
19-09-2021
Salata cu humus bio
Mod de preparare: Mixul de leguminoase bio se lasa peste noapte la inmuiat dupa care se fierbe cu 1 [...]