Reteta Salata bio cu linte pardina din Spania
retete salate bio
Ingrediente: pentru 2 persoane
-
600 ml apa
-
1 buc. ceapa
-
2 buc. morcov
-
1 buc.tulpina de praz
-
1 buc.ceapa verde
-
1 buc.zucchini
-
4 buc. ridichi
-
1 buc.banana
-
1 buc. patrunjel
-
1 buc.catel de usturoi
Detalii:
-
timp de preparare: 40 minute
Mod de preparare:
Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 lingura de ulei de masline, ceapa, morcovul, prazul si lintea Pardina timp de 30 minute.
Se ia un morcov, ceapa de primavara si zucchini , se taiae marunt si se amesteca cu lintea fiarta dupa care se amesteca cu banana, ridichi, patrunjel si susan.
Pentru dressing se amesteca 1 catel de usturoi taiat marunt, cimbru, 2 linguri de ulei de masline, otetul si sarea dupa care se toarna peste salata.
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]