Reteta Salată de cicoare
retete salate bio
- 1 măr (de preferinţă cu coaja roşie)
- puţin suc de lămâie
- 2 păstăi de cicoare
- 150g iaurt natural
- 1/2 linguriţă de sirop de arţar RAPUNZEL
- 1 lingură oţet balsamic Bianco RAPUNZEL
- 1/2 linguriţă de hrean
- 2 linguri ulei de in RAPUNZEL
- sare de mare RAPUNZEL
- piper proaspăt măcinat
- 1 mână de salată amestecată cu radicchio (cicoare roşie)
- 3 linguri amestec studenţesc RAPUNZEL
2 porţii
Preparare:
Mărul se taie cu coajă în felii şi se stropeşte cu suc de lămâie. Cicoarea se curăţă, se scoate tulpina şi se taie în fâşii. Iaurtul se amestecă cu sirop de arţar, oţet balsamic, hrean, ulei de in şi condimente. Fâşiile de cicoare şi merele felii se amestecă cu sosul pentru salată şi se pun în mijlocul unui farfurii plate. De jur împrejur se aranjează salata şi se presară cu amestec studenţesc.
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]