Reteta Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite
retete salate bio
pentru 4 portii
- 1 sfecla rosie
- 200g spanac
- 50g bucatele samburi de nuca Rapunzel
- 1 varf de cutit zahar de trestie Cristallino Rapunzel
- 6 linguri ulei de masline extra virgin
- 3 linguri otet balsamic Aceto Balsamico di Modena
- 1/4 lingurita sare de mare iodata
- 1/4 lingurita piper
- 80g branza cu mucegai taiata cubulete
Timp de preparare: 15 min
Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele
Se spala spanacul, se usuca ,se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie
Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.
Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline, otet, sare si piper. Salata se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]