Reteta Salata bio de urzica moarta cu crema de mustar
retete salate bio
- cartofi
Pentru sos
- suc de mere
- ulei bio de masline
- putin zahar din trestie bio
- putina sare
- 3 linguri de mustar bio Viking
- 1 lingura de Gem de prune indulcit cu nectar de agave
Timp de preparere: 20 minute
Dificultate in preparare: usor
Crutoane de cartofi
Gatiti cartofii cu coaja si taiati-i cubulete. Taiati ceapa și prajiti împreună cu cartofii în ulei pana devin crocanti apoi asezonati cu putina sare. Aranjați urzici moarte si crutoane de cartofi pe o farfurie si adaugati un sos pregatit din ingredientele prezentate mai sus.
Alte retete de salate bio
16-09-2020
Salata bio de porumb cu ciuperci marinate
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine o vinaigrette. Se curata ciupercile, se taie felii [...]
15-07-2020
Salata bio de varza alba cu usturoi salbatic
Dupa curatate varza se taie in sferturi si apoi felii subtiri. Puneti o mana de varza intr-un [...]