Reteta Salata bio de varza alba cu usturoi salbatic
retete salate bio
Pentru 4 persoane
- 1 varză albă, aproximativ 500-600g
- 2 linguri de ulei de măsline bio
- 4 linguri de otet de cidru de mere
- 3 linguri apă
- 4 lingurite de usturoi sălbatic (leurda)
- sare de mare
- piper negru bio, măcinat
Dupa curatate varza se taie in sferturi si apoi felii subtiri. Puneti o mana de varza intr-un castron cu putina sare si o amestecati cu o lingura de lemn pana incepe sa para sticloasa.
Adăugați un nou strat de varză și sare și must. Repetați acest lucru cu varza rămasă. La final se amestecă ingredientele rămase.
Salata poate fi consumată în stare proaspătă, dar are un gust și mai bun dacă o lăsați peste noapte.
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]