Reteta Salata bio de porumb cu ciuperci marinate
retete salate bio
Pentru 4 persoane
- 150g ciuperci
- 200g salată de camp
- 50g samburi bio de pin
Pentru sos:
- 3 linguri de ulei bio de măsline
- 2 linguriți oțet de zmeură, alternativ 2 linguri de otet balsamic
- 1 linguriță de fulgi de drojdie bio
- 2 linguri de apă, în funcție de acidul acetic
- 1 lingură de miere de salcâm
- 1 ceapa rosie de marime medie, taiata marunt
- ½ piper rosu bio
- castravete de 5 cm, tăiat fin
- putina sare din plante Rapunzel
- piper negru
- 1 lingură de condimente de salata
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine o vinaigrette.
Se curata ciupercile, se taie felii si se adauga in sos si se lasa cateva ore la maturat. Se spala si curata salata si se imparte in 4 farfurii. Sosul cu ciuperci se toarna peste salata.
Samburii de pin se prajesc intr-o tigaie si se imprastie peste salata.
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]