Reteta Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta
retete salate bio
pentru 2 portii
- 100g Quinoa alba
- 170 g masline Kalamata violet Rapunzel fara samburi in saramura
- 400 g fasole Borlotti in doza Rapunzel
- 130 g rosii taiate cubulete
- 1/2 castravete de salata taiat rondele subtiri
- 4 linguri de otet din vin alb
- 6 linguri de ulei de masline Manira extravirgin
- 1 lingurita de chilii taiata marunt sau fulgi de chilii uscati
- pentru gust piper proaspat macinat si sare de mare Atlantic
- frunze de menta
Timp de preparare: 30 min
Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun intr-un castron masline, fasole, castraveti, rosii si chilii. Se amesteca toate impreuna cu uleiul de masline, otetul de vin alb si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Alte retete de salate bio
03-10-2021
Salata bio cu hrisca prajita, mar si tomate
Mod de preparare: Se pune hrisca intr-o tigaie si se prajeste timp de 2 minute dupa care se ia de [...]
10-10-2021
Salata bio cu tortilla
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney bio se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform [...]