Reteta Salata de vinete bio
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente

4 porţii

Timp de preparare: 45 min

Preparare:

Vânăta se înţeapă cu o furculiţă şi se coace 30 de minute la 250°C pentru. Vânăta răcită se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul cu o linguriţă. Se adaugă pasta de usturoi, sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline şi gemul se susan Tahin. Tocaţi totul fin cu un blender de mână.

Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă în frigider aproximativ 30 de minute.

Înainte de servire, faceţi un gol mic în mijloc şi umpleţi-l cu uleiul de măsline rămas. Marginile se decorează cu măsline şi cu pătrunjel tocat sau rucola tocată.

Se potriveşte excelent cu lipie sau sticksuri de legume.

Timp de pregătire: cu timpul de coacere, dar fără cel de răcire, este de aproximativ 45 de minute.

La aceasta reteta am folosit

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin
Pasta bio susan Tahin (Sesammus) 500g
Masline Bio Kalamata violet cu sâmburi în ulei de măsline extravirgin

Alte retete de creme şi gemuri bio

19-05-2019

Sos de Tahin cu pătrunjel bio

Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]

10-07-2017

Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec

2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro