Reteta Sos de Tahin cu pătrunjel bio
retete creme şi gemuri bio
Ingrediente
- 3 linguri Tahin bio (gem de susan) RAPUNZEL
- 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors
- 1 lingură de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
- 200 ml lapte bătut
- 1 legătură pătrunjel
- 1 căţel de usturoi
- sare de mare RAPUNZEL
- piper proaspăt măcinat
- câteva picături de sirop de arţar RAPUNZEL
Timp de preparare: 10 min
Preparare:
Se toacă toate ingredientele într-un blender până devin cremoase. Se decorează cu pătrunjel tocat fin.
Sfat: Se serveşte ca sos rece pentru legume, la bufetul suedez, cu cartofi fierţi etc.
Alte retete de creme şi gemuri bio
26-05-2019
Salata de vinete bio
4 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Vânăta se înţeapă cu o furculiţă [...]
10-07-2017
Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec
2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează [...]