Reteta Spaghete bio cu sos de nuci
retete feluri principale bio
pentru 4 portii
- 500g spaghetti bio semola extra subţiri
- 1 lingură de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 200g dovlecel
- 100ml smântână
- 200ml de supă clară RAPUNZEL
- 3 linguri pasta de alune bio RAPUNZEL
- 4 linguri de suc de portocale
- sare de mare RAPUNZEL
- piper bio, proaspăt măcinat
- nucşoară bio, proaspăt măcinată
Preparare:
Orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet.
Pentru sos: se curăţă ceapa şi usturoiul bio, se toacă mărunt şi se prăjesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă dovlecel tăiat fâşii subţiri şi se prăjeşte scurt. Se stinge cu supă de legume.
Pasta bio de alune se amestecă cu smântână şi se adaugă la sos amestecând continuu, se fierbe scurt şi se condimentează cu suc de portocale şi mirodenii. Spaghetele se servesc cu sosul de nuci.
Timp de preparare: 20 min
Alte retete de feluri principale bio
02-01-2022
Pene de cartofi cu quark de ierburi bio
Pentru a prepara Pene de cartofi cu quark de ierburi bio urmati etapele urmatoare: Preincalziti [...]
21-11-2021
Pizza vegana cu pesto bio
Modalitate de preparare: Aluatul de pizza Faina de spelta, uleiul de masline, apa calduta si [...]