-
2 cepe curatate
-
2 catei de usturoi curatati si taiati
-
900g barba caprei (circa 10 buc), curatate si taiate in bucati
-
300g pastarnac (circa 3 buc.) curatat si taiat bucati
-
1,25 l apa
-
200ml vin Pinoit Gris Rapunzel
Reteta Supa bio cu barba caprei si pastarnac
retete supe bio
Detalii:
35 min
Produs vegan, cald, repede de preparat
Pentru servit:
2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel
2 linguri felii de migdale Rapunzel
Mod de preparare:
Se introduce uleiul de masline intr-o oala de supa si se incinge. Se introduce ceapa si se caleste putin, La fel se procedeaza si cu usturoiul. Dupa aceea se introduce barba caprei si pastarnacul si se caleste timp de 4 minute. Se introduce apa, supa clara si se fierbe timp de 20 min.Se adauga si vinul dupa care se lasa la fiert inca 2 minute. Dupa ce a fiert cu ajutorul unui mixer se mixeaza totul pana cand devine cremos.Daca se doreste sa fie mai fluida se poate adauga apa. La final se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]