Reteta Supa de cartofi dulci, linte si lapte de cocos
retete supe bio
- 2 cepe organice
- 3 cartofi dulci mari
- 5 cartofi bio
- 5 morcovi mari
- 1 buc. Mango ecologic
- 1,5 l apa
- 400ml lapte de cocos
- 1 lingura ulei de prajit si copt Rapunzel
- 200g linte rosie ecologica
- 3 cm ghimbir
- 1,5l supa de legume Rapunzel
- sare cu plante din Asia
- fulgi de chilii
- pudra de curry
Timp de preparare: 30 min
Mod de preparare: ceapa, cartofi dulci, cartofi, morcovi si cubulete mango. 1,5 l impreuna cu laptele de cocos se pun la fiert.Ceapa se prajeste in ulei, se adauga ambele sortimente de cartofi, se calesc putin si dupa aceea se introduc in amestecul de apa si lapte de cocos. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga lintea , morcovii si ghimbirul.
Dupa aprox. 15-20min de fiert, cand lintea este moale se adauga cubuletele de mango, supa de legume si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante din Asia, fulgi de chilii sau pudra de curry.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]