Reteta Supa crema de mazare galbena cu ghimbir in stil Suedez
retete supe bio
Pentru 2 persoane
- 400g mazare galbena decojita
- 1 buc ghimbir tocat marunt
- 1-2 catei usturoi tocat marunt
- 1 lingurita chimen bio macinat
- 1-2 linguri ulei de masline bio extra virgin
- 2-3 foi dafin
- 800ml supa clara Rapunzel
- 1-2 picaturi suc de lamaie
- sare de mare Atlantic
- piper
- 1 legatura patrunjel tocat
- paine prajita
Timp de preparare: 30 min
Mazare inmuiata: peste noapte
Mod de preparare: se lasa mazarea bio la inmuiat peste noapte.
Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece.
Ghimbirul, usturoiul si chimenul ecologic se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert, la foc mediu timp de 20-25 min cu capacul pus.
Se scot foile de dafin, se zrobeste mazarea si dupa necesitate se adauga supa organica. La final se adauga suc de lamaie sare, piper si patrunjel.
Se serveste cu paine prajita.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]