Reteta Supa crema de mazare galbena cu ghimbir in stil Suedez
retete supe bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 30 min

Mazare inmuiata: peste noapte

Mod de preparare: se lasa mazarea bio la inmuiat peste noapte.

Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece.

Ghimbirul, usturoiul si chimenul ecologic se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert, la foc mediu timp de 20-25 min cu capacul pus.

Se scot foile de dafin, se zrobeste mazarea si dupa necesitate se adauga supa organica. La final se adauga suc de lamaie sare, piper si patrunjel.

Se serveste cu paine prajita.

La aceasta reteta am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 500ml
Frunze de dafin ecologice
Supa clara fara drojdie  500g

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro