Reteta Supă cu sparanghel şi portocale
retete supe bio
- 3 linguri de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi bio
- 400 g resturi de sparanghel
- 700 ml apă
- 1 linguriţă de supă clară RAPUNZEL
- 4 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL
- sucul de la 1 portocală ecologica
- 2 linguri de sirop de agave sau zahăr din trestie RAPUNZEL
4 porţii
Preparare:
Se încinge uleiul de măsline bio într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel organic şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper bio. Supa se trece printr-o sită, ca să fie cremoasă.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]