Reteta Tahin Sammy
retete mic dejun bio
Pentru crema de linte:
- 1 conserva linte Rapunzel
- Coaja de la o jumate de lamaie
- 2 lingurite suc de lamaie, proaspat stors
- 40g pasta de susan Tahin Rapunzel
- 2 lingurite oregano, uscat
- 1 lingura ulei de masline citrice Rapunzel
- Putina sare de condimentat cu ierburi si legume Rapunzel, dupa gust
- Piper, dupa gust
- 1 borcan(120 g) rosii uscate in ulei de masline Rapunzel
- 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
Pentru sandwich-uri:
- 120 g tofu afumat
- Ulei de masline extra virgin Rapunzel
- 6 felii de paine integrala
- 3 linguri Pesto verde Rapunzel, vegan
- ¼ salata verde, taiata in fasii
- ½ Radicchio, taiata in fasii
- 1 mana germeni de lucerna
Pentru 2 persoane
Timp de preparare: 10 minute
Modalitate de preparare:
Ingredientele pentru crema de linte se pun intr-un vas si se amesteca bine cu un blender. Se condimenteaza cu sarea cu ierburi si legume si cu piper. Tofu afumat se taie in felii subtiri si se caleste timp de 2 minute in ulei de masline. Se condimenteaza si acesta cu sarea cu ierburi si legume si cu piper.
Cele 6 felii de paine se pun una langa alta si se intinde mai intai un strat de Pesto verde pe acestea, iar apoi un al doilea strat de crema de linte. Pe 3 felii de paine se aseaza si salata, tofu si germenii de lucerna. Celelelte 3 felii ramase se aseaza deasupra, obtinandu-se astfel 3 sandwich-uri.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]