Reteta Tarta bio cu rucola si tomate
retete mic dejun bio
Ingrediente
Pentru 1-2 persoane
- 220g de făină bio
- 3 linguri de ulei de măsline bio Rapunzel
- 1 gălbenuș de ou
- 1/2 lingură sare
- făină pentru laminare
- 1 borcan pate vegetal bio cu ierburi aromate si tomate
- completarea după coacere cu roșii proaspete, nuci, legume, rucola proaspeta
Pregătire aproximativ 20 minute, timpii de așteptare aproximativ 1 oră
Dificultate in preparare: usor
Frământați făina cu 2 linguri de ulei, gălbenușul de ou, sarea și 100 ml de apă într-un aluat neted. Ungeti mingea de aluat cu uleiul rămas și lăsați să se odihnească învelit în folie, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 minute. Intindeti aluatul in forma dorita cu un sucitor. Puneti pateul(pasta) vegetala cu ierburi aromate si tomate si coaceti timp de 30 de minute.
Adaugati ingrefdientele proaspete: rosiile bio, rucola, legumele si nucile.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]