Reteta Tarta bio cu rucola si tomate
retete mic dejun bio
Ingrediente
Pentru 1-2 persoane
- 220g de făină bio
- 3 linguri de ulei de măsline bio Rapunzel
- 1 gălbenuș de ou
- 1/2 lingură sare
- făină pentru laminare
- 1 borcan pate vegetal bio cu ierburi aromate si tomate
- completarea după coacere cu roșii proaspete, nuci, legume, rucola proaspeta
Pregătire aproximativ 20 minute, timpii de așteptare aproximativ 1 oră
Dificultate in preparare: usor
Frământați făina cu 2 linguri de ulei, gălbenușul de ou, sarea și 100 ml de apă într-un aluat neted. Ungeti mingea de aluat cu uleiul rămas și lăsați să se odihnească învelit în folie, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 minute. Intindeti aluatul in forma dorita cu un sucitor. Puneti pateul(pasta) vegetala cu ierburi aromate si tomate si coaceti timp de 30 de minute.
Adaugati ingrefdientele proaspete: rosiile bio, rucola, legumele si nucile.
Alte retete de mic dejun bio
01-07-2020
Sandwich bio cu somon cu morcovi
Dificultate in preparare: usor Timp de pregătire aproximativ 20 minute, timp de așteptare [...]
24-01-2019
Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure
Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se [...]