Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Tartă bio de mere şi miere, cu stafide
retete prăjituri bio

Ingrediente

sucul de la o lămâie

4 linguri de miere

2 linguri unt, 3 mere decojite şi feliate

150g stafide RAPUNZEL

2 linguri de rom sau Calvados

150g unt

80g miere

miezul de la un baton de vanilie RAPUNZEL

2 ouă

200g faină, cernută

1 lingura praf de copt

2 porţii

Preparare:

pentru 8 bucăţi

 1. Sucul de lămâie, mierea bio şi untul se pun într-o tigaie la foc mare şi se amestecă până când se îngroaşă.
 2. Se adaugă feliile de mere ecologice şi se călesc scurt. Stafidele se înmoaie în Calvados.
 3.  Pentru aluat batem untul şi mierea până obţinem un amestec pufos.
 4. Se adaugă ouăle şi vanilia bio şi se amestecă bine.
 5. Faina, praful de copt si stafidele înmuiate în Calvados se amestecă cu compoziţia cu unt.
 6. Aluatul se împarte în 8 forme mici de copt (de 10cm) şi se acoperă cu mere, astfel încât formele să fie 3/4 pline. Se coc 25 de minute la 160°C.

Sfat: În loc de miere poate fi utilizat siropul de arţar RAPUNZEL.

La aceasta reteta am folosit

Stafide ecologice
Pastai de vanilie bio

Alte retete de prăjituri bio

19-12-2021

Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea

Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]

05-09-2021

Aluat fraged bio pentru tarte si placinte

Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro