Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Tort bio in stil Linzer
retete prăjituri bio

Ingrediente

Aluat fraged

  • 150g faina bio
  • 150g migdale macinate sau alune macinate bio
  •  200g unt sau margarina
  • 80g sirop de agave bio
  • coaja de lamaie bio, rasa
  • vanilie ecologica

Topping

Timp de preparare: aprox. 20minute

Dificultate: usor de preparat

Framantati faina, migdalele macinate, untul si zahărul cu mixerul manual pentru a obitine un aluat neted. Se lasă învelit în folie la frigider pentru aproximativ 1 oră.

Intindeti aluatul subțire pe suprafața și așezați-l într-o tigaie(forma) unsa cu diametrul de 26 cm, trăgând marginile acestuia in sus. Puneți niște aluat deoparte pentru acoperit tortul.

Intindeti generos dulceata bio de prune peste aluat. Se întinde restul de aluat subțire, se taie în fâșii și se așează pe topping, în formă de zăbrele.

Coaceți la 180 de grade timp de 40-50 minute și apoi lăsați-l să se răcească bine.

La aceasta reteta am folosit

Felii de migdale bio
Gem de prune indulcit cu nectar de agave

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro