Reteta Tort bio in stil Linzer
retete prăjituri bio
Aluat fraged
- 150g faina bio
- 150g migdale macinate sau alune macinate bio
- 200g unt sau margarina
- 80g sirop de agave bio
- coaja de lamaie bio, rasa
- vanilie ecologica
Topping
- 2 borcane de dulceata de prune FruchtGarten
Timp de preparare: aprox. 20minute
Dificultate: usor de preparat
Framantati faina, migdalele macinate, untul si zahărul cu mixerul manual pentru a obitine un aluat neted. Se lasă învelit în folie la frigider pentru aproximativ 1 oră.
Intindeti aluatul subțire pe suprafața și așezați-l într-o tigaie(forma) unsa cu diametrul de 26 cm, trăgând marginile acestuia in sus. Puneți niște aluat deoparte pentru acoperit tortul.
Intindeti generos dulceata bio de prune peste aluat. Se întinde restul de aluat subțire, se taie în fâșii și se așează pe topping, în formă de zăbrele.
Coaceți la 180 de grade timp de 40-50 minute și apoi lăsați-l să se răcească bine.
Alte retete de prăjituri bio
24-01-2019
Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos
Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de coacere: 30 minute faran gluten Mod de [...]
18-07-2017
Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura
Modalitate de preparare: Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai [...]