Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Tort bio in stil Linzer
retete prăjituri bio

Ingrediente

Aluat fraged

  • 150g faina bio
  • 150g migdale macinate sau alune macinate bio
  •  200g unt sau margarina
  • 80g sirop de agave bio
  • coaja de lamaie bio, rasa
  • vanilie ecologica

Topping

Timp de preparare: aprox. 20minute

Dificultate: usor de preparat

Framantati faina, migdalele macinate, untul si zahărul cu mixerul manual pentru a obitine un aluat neted. Se lasă învelit în folie la frigider pentru aproximativ 1 oră.

Intindeti aluatul subțire pe suprafața și așezați-l într-o tigaie(forma) unsa cu diametrul de 26 cm, trăgând marginile acestuia in sus. Puneți niște aluat deoparte pentru acoperit tortul.

Intindeti generos dulceata bio de prune peste aluat. Se întinde restul de aluat subțire, se taie în fâșii și se așează pe topping, în formă de zăbrele.

Coaceți la 180 de grade timp de 40-50 minute și apoi lăsați-l să se răcească bine.

La aceasta reteta am folosit

Fulgi de migdale bio
Gem de prune indulcit cu nectar de agave

Alte retete de prăjituri bio

19-12-2021

Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea

Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]

05-09-2021

Aluat fraged bio pentru tarte si placinte

Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro