Reteta Cartofi crocanti cu trufe si maioneza
retete feluri principale bio
Ingrediente
Pentru 4 portii
- 50g fulgi de porumb bio
- 30g mix de samburi
- 1 lingura de cartofi prajiti sare
- 3 linguri de ulei de măsline bio pentru prăjit
- 500g legume rădăcinoase (de exemplu morcovi, sfeclă,
- păstârnac)
- 3 lingurite de amidon de porumb
- ½ pahar de maioneza bio
- 1 lingură ulei de trufe
- frunze de patrunjel bio
Mod de preparare reteta BIO
Dificultate de pregatire: usor
Timp de pregătire aproximativ 30 minute, timp de așteptare 30 minute
- Se macină sâmburele amestecate, fulgii de porumb și cartofii prăjiți și se amestecă cu uleiul.
- Cojiți legumele după cum doriți și tăiați-le în bețe. Se amestecă bine cu amidonul și marinata.
- Se coace la 180 ° C pe hârtie de copt 25-30 minute.
- La sfârșit, porniți funcția de grătar a cuptorului și coaceți 2-5 minute până când sunt crocante.
- În sfârșit, sare după bunul plac.
- Se amestecă anasonul pitic și uleiul de trufe și se garnisesc cu pătrunjelul tocat.
Alte retete de feluri principale bio
02-01-2022
Pene de cartofi cu quark de ierburi bio
Pentru a prepara Pene de cartofi cu quark de ierburi bio urmati etapele urmatoare: Preincalziti [...]
28-11-2021
Spaghete bio cu sos de nuci
Preparare: Orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa [...]