Reteta Chiftelute din lupin cu Garam Masala
retete feluri principale bio
pentru 2 persoane /bucata
-
2 cepe rosii, taiate marunt
-
1 morcov ras
-
2 catei de usturoi zdrobiti
-
sare de mare Atlantic Rapunzel
-
piper, ghimbir taiat bucatele, curcuma, chimen
-
300 g de telina taiata marunt sau napi
-
chilii (optional)
Detalii :
-timp de preparare: 40 minute
-
produs vegan
-
mancare calda
-
se pregateste relativ repede
-
masa completa
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un vas faina de lupin bio si 180 ml de supa calda dupa care se lasa sa stea 5 minute. Se adauga o ceapa, usturoiul, morcovul in faina de lupin si dupa aceea si nucile pecan si nuca de cocos rasa.Se condimenteaza cu sare si piper. Din masa astfel obtinuta se formeaza 8-10 chiftelute care se prajesc in ulei.
Se pun intr-un vas ghimbirul si curcuma si se prajesc in putin ulei ecologic. Se adauga ceapa si usturoiul ramas, precum si telina sau napul. Se condimenteaza cu sare si piper.Se prepara 150 ml supa , se lasa la fiert 10 minute dupa care se adauga laptele de cocos. Daca cineva doreste picant atunci se adauga chilii. Se servesc chiftelutele cu Garam Masala calde.
Alte retete de feluri principale bio
02-01-2022
Pene de cartofi cu quark de ierburi bio
Pentru a prepara Pene de cartofi cu quark de ierburi bio urmati etapele urmatoare: Preincalziti [...]
28-11-2021
Spaghete bio cu sos de nuci
Preparare: Orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa [...]