Reteta Humus bio din fasole mung
retete aperitive bio
pentru 3-4 portii
- 400g fasole bio Mung Rapunzel
- 4 linguri de tahin alb Rapunzel (crema de susan)
- 3 linguri de suc de lamaie
- 2 lingurite de pasta de usturoi
- 200 ml apa
- 2 linguri de ulei de masline extra virgin Manira
- 1 lingurita de curcuma bio
- 1/4 lingurita de chimen bio
- 1/4 lingurita de piper Cayenne
- 1/2 lingurita de sare de mare iodata Rapunzel
Se pune fasolea bio la inmuiat dupa care se fierbe. Dupa ce a fiert se pune fasolea int-un vas si se mixeaza pana cand devine o pasta. Se adauga celelalte ingrediente si se mixeaza in continuare. Daca devine prea uscata se adauga apa pana se obtine consistenta dorita. Se serveste ornata cu piper, fulgi de chilii, patrunjel si boia.
Se serveste cu paine crocanta sau paine obisnuita
- Detalii:
- timp de inmuiere a fasolei 1-2 ore
- timp de fierbere: 1 ora
- timp de preparare: 10 minute
- produs vegan
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]