Reteta Salată de avocado cu umplutură de quinoa
retete aperitive bio
- 2 avocado coapte
- 80g quinoa roşie RAPUNZEL
- 250 ml de apă
- 50g brânză de vaci degresată
- 100g brânză feta cubuleţe
- ulei de citrice cu măsline Citrolive RAPUNZEL
- sare cu ierburi
- ardei roşu pentru ornat
2 porţii
Preparare:
Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită stinsă 5 minute la umflat şi apoi se ia capacul pentru a se răci. Între timp se taie avocado în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe. Se amestecă cubuleţele de avocado, brânza feta şi brânza de vaci şi se condimentează cu sare Asia şi ulei de citrice Citrolive. Compoziţia se umple în jumătăţile de avocado bio şi se decorează cu fâşii de ardei.
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]