Reteta Snack din naut prajit
retete aperitive bio
- 2 doze de naut Rapunzel bio
- 2 lingurite de sare cu ierburi Rapunzel
- 1 lingurita de fulgi de chilli ecologici
- 2 linguri de ulei de masline extra virgin Manira Rapunzel
- 1 lingura de fulgi de drojdie rapunzel
Timp de preparare: 50 min
Mod de preparare:
se incalzeste cuptorul la 175 *C. Se pune nautul bio intr-o sita se lasa sa se scurga de apa , eventual se pune pe hartie de bucatarie care extrage apa. Se amesteca nautul impreuna cu ulei de masline, sare cu ierburi, fulgi de chilii dupa care se aseaza pe o tava care se introduce in cuptorul incalzit timp de 40 min pana capata o culoare maro aurie si se presara fulgi de drojdie pe deasupra.
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]