Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Tarta bio vegana
retete aperitive bio

Ingrediente

Mod de preparare:
Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas poate fi sarit dar daca se face umplutura va deveni cremoasa. Daca nu este timp pentru preparare , se mai adauga 3-4 linguri in plus de apa. Prazul se taie in rondele si tofu in bucatele mici dupa care se calesc intr-o tigaie.
Dupa ce sunt calite se pun deoparte ca sa se raceasca. Musul de caju se amesteca cu restul ingredientelor, se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa.
Se ia foietajul si se intinde dupa care se taie in sub forma unui patrat mare si doua patrate mai mici. Patratele mai mici se taie in fasii. Patratul mai mare se intinde si i se da o forma de tarta. Cu ajutorul fasiilor se formeaza o rama la patratul mare. Dupa ce i s-a dat forma stabilita se umple cu umplutura mixata, se introduce la cuptor pentru 25-30 minute la 200 grade.

Detalii:

  • timp de preparare: 30 minute
  • timp de coacere: 25-30 minute
  • se serveste cald

 

La aceasta reteta am folosit

Sfărâmătură caju mare HIH
Fulgi de drojdie bio
Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie
Curcuma macinata
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla
Nucsoara macinata bio

Alte retete de aperitive bio

23-09-2022

Limonadă bio cu grapefruit

Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]

09-01-2022

Mufins cu ovaz bio

Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro