Reteta Tarta bio vegana
retete aperitive bio
- 1 rola de foietaj de patiserie vegan (300 g)
- 80g sfarmatura de caju bio Rapunzel
- 1 tulpina de praz
- 150g tofu
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin Rapunzel
- 100g faina de fasole alba
- 400g branza de soia
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri de fulgi de drojdie Rapunzel
- 120 ml supa clara fara drojdie Rapunzel
- 1 lingurita de praf de copt bio
- 1/2 lingurita sare
- curcuma bio
- piper bio
- nucsoara bio
- sare
Mod de preparare:
Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas poate fi sarit dar daca se face umplutura va deveni cremoasa. Daca nu este timp pentru preparare , se mai adauga 3-4 linguri in plus de apa. Prazul se taie in rondele si tofu in bucatele mici dupa care se calesc intr-o tigaie.
Dupa ce sunt calite se pun deoparte ca sa se raceasca. Musul de caju se amesteca cu restul ingredientelor, se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa.
Se ia foietajul si se intinde dupa care se taie in sub forma unui patrat mare si doua patrate mai mici. Patratele mai mici se taie in fasii. Patratul mai mare se intinde si i se da o forma de tarta. Cu ajutorul fasiilor se formeaza o rama la patratul mare. Dupa ce i s-a dat forma stabilita se umple cu umplutura mixata, se introduce la cuptor pentru 25-30 minute la 200 grade.
Detalii:
- timp de preparare: 30 minute
- timp de coacere: 25-30 minute
- se serveste cald
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]