Reteta Zucchini bio cu bulgur tomate usturoi sălbatic
retete aperitive bio
Pentru 2 persoane
- 300ml de apă
- 75g bulgur bio Rapunzel
- 1 vârf de condiment Baharat bio (amestec de condimente arabe)
- 1 ceapă roșie
- 2 cepe de primăvară
- 100g usturoi sălbatic proaspăt - leurda (usturoi după gust, în afara sezonului)
- 60g Pate vegetal cu usturoi salbatic si tomate FARA GLUTEN
- roșii uscate bio după gust
- 35g creson
- 1 dovlecel galben (opțional un dovlecel verde)
- 3 crengute de cimbru
- 1 lingură de sare
Timp de preparare: 25minute
Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Spălați dovlecelul și scobiti cu o lingura. Marinati cu ulei, sare si cimbru. Puneti dovlecelul pe o tava si dati la cuptor pentru 15 minute.
Aduceți apa la fierbere cu sare și baharat, adăugați bulgurul si lăsați să fiarbă aproximativ 6 minute la foc mic. Curățați ceapa roșie și se taie în cuburi fine. Spălați ceapa de primăvară și tăiați-le în inele fine.
Alte retete de aperitive bio
23-09-2022
Limonadă bio cu grapefruit
Aduceți sucul de grapefruit cu zahăr din trestie de zahăr la fierbere pentru scurt timp [...]
09-01-2022
Mufins cu ovaz bio
Mod de preparare Mufins cu ovaz bio. Preincalziti cuptorul la 180C. Amestecati laptele de migdale [...]