Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Zucchini bio cu bulgur tomate usturoi sălbatic
retete aperitive bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 25minute

Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Spălați dovlecelul și scobiti cu o lingura. Marinati cu ulei, sare si cimbru. Puneti dovlecelul pe o tava si dati la cuptor pentru 15 minute. 

Aduceți apa la fierbere cu sare și baharat, adăugați bulgurul si lăsați să fiarbă aproximativ 6 minute la foc mic. Curățați ceapa roșie și se taie în cuburi fine. Spălați ceapa de primăvară și tăiați-le în inele fine.

Amestecă bulgurul cu usturoiul sălbatic și pateul vegetal cu usturoi salbatic si tomate si legumele și toarnă în dovlecelul copt.
 
Decorați cu ierburi și, opțional, cu flori comestibile.

La aceasta reteta am folosit

Bulgur bio (soi de grau dur)
Baharat bio pentru bucataria araba
Roşii bio uscate felii project

Alte retete de aperitive bio

26-08-2020

Dip bio proaspat de vara

Se amestecă iaurtul, smântâna, zeama de lamaie si gratar si condimentele tigaie cu [...]

11-07-2017

Focaccia picantă

Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi [...]

DISCOUNT
2%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro