Reteta Bănuţi cu merişor
retete prăjituri bio

Ingrediente

Preparare:
Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul.


Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Este foarte important să lăsaţi o distanţă mare între bile, deoarece acestea se lasă şi formează biscuiţi rotunzi. Se coc în cuptorul preîncălzit.Timpul de coacere: 10-12 minute la 190°C

La aceasta reteta am folosit

Fulgi mari de ovaz bio
Merisor bio
Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro