Reteta Bănuţi cu merişor
retete prăjituri bio
- 150g unt
- 150g zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
- 1 ou
- 150g fulgi mari de ovăz RAPUNZEL
- 75g de faina de grau Tip 550
- 1 vârf de cuţit sare de mare RAPUNZEL
- 100g merişor RAPUNZEL
- 150g ciocolată albă cu bucăţi de nucă de cocos RAPUNZEL
Preparare:
Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul.
Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Este foarte important să lăsaţi o distanţă mare între bile, deoarece acestea se lasă şi formează biscuiţi rotunzi. Se coc în cuptorul preîncălzit.Timpul de coacere: 10-12 minute la 190°C
Alte retete de prăjituri bio
19-12-2021
Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea
Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]
05-09-2021
Aluat fraged bio pentru tarte si placinte
Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]